Doktersassistente bij huisartsenpraktijk Praamsma

Huisartsenpraktijk H.W. Praamsma in Pernis zoekt een professionele en toegewijde doktersassistente om ons team te versterken. Bij ons adem je dorpsgezelligheid, met een hecht team en een persoonlijke touch. Voel je thuis in een praktijk waar iedereen een naam heeft en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze hartverwarmende zorg. Ontdek het zelf, lees verder!

Korte samenvatting van de funtie:

  • Uitvoeren van triage en baliewerkzaamheden
  • Beheren van administratieve taken met nauwkeurigheid en efficiëntie
  • Leiden van een eigen assistentespreekuur, inclusief metingen van de bloeddruk, injecties toedienen, oren uitspuiten, ECG’s maken, en het verwijderen van  hechtingen

Wat zoeken we in jou?

Wij zijn op zoek naar een dynamische duizendpoot die van aanpakken weet! Ben jij flexibel, gezellig en klaar om je veelzijdigheid in te zetten? Dan ben jij de perfecte aanvulling op ons team. Wij waarderen een hands-on mentaliteit en een gezellige persoonlijkheid. Voel jij je aangesproken? Solliciteer nu en ontdek hoe jouw veelzijdigheid past in onze enthousiaste werkomgeving!

Dit bieden we jou:

  • Contract van 24-36 uur. Vaste werkdag is vrijdag en andere dagen in overleg
  • Salaris volgens de CAO huisartsenzorg
  • Uitdagende en afwisselende werkzaamheden in een ondersteunende omgeving
  • Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling
  • Aanstelling van een jaar met daarna de mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Over ons:

Werken in een hecht en collegiaal team, bestaande uit 1 vaste huisarts, 1 waarnemend huisarts op vrijdag, 1 ervaren doktersassistente, 2 praktijkondersteuners Somatiek, en 1 praktijkondersteuner GGZ. Als deze functie je aanspreekt en je voldoet aan de gestelde eisen, ontvangen wij graag jouw sollicitatie met CV via onderstaande link. Wij kijken uit naar je interesse onze praktijk.

Solliciteer direct:

    Zorgverleners aan het woord

    Praktijkmanager

    POH-Jeugd en Gezin

    0 +

    Andere huisartsen

    Sloten zich aan in de regio Rijnmond