Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk Stam

Ben je op zoek naar een betekenisvolle functie als doktersassistent(e) in een wijk waar jij het verschil maakt voor de patiënt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt in een fijn team te werken waarbij we allemaal de zorg voor de patiënt op één zetten. Wij zoeken een doktersassistent(e) die vast voor 8 uur per week komt werken. Met de mogelijkheid tot uitbreiding van de uren. Daarnaast zoeken wij voor 24 uur per week een doktersassistent(e) voor zwangerschapswaarneming vanaf midden april tot eind september 2024 (de praktijk is wegens vakantie gesloten van 3 augustus t/m 23 augustus). Wees welkom om kennis te maken met ons team en de sfeer te proeven, we nodigen je van harte uit. Een dagdeel meelopen behoort tot de mogelijkheden. Je bent als doktersassistent(e) het eerste aanspreekpunt, een belangrijke taak waar dagelijks de nodige beslissingen genomen worden.

Over de praktijk:

De huisartsenpraktijk is gevestigd in Delfshaven, een levendige wijk met een rijke historie. Het pand wordt gedeeld met huisartsenpraktijk Boggia en apotheek Cohen. Jij komt te werken voor huisartsenpraktijk Stam. Het team bestaat uit 3 huisartsen, 3 assistentes, 2 POH-S en 2 POH-GGZ. Er wordt gewerkt met het HIS Medicom.

Korte samenvatting van de functie:

Je functie is allround: je hebt een assistentenspreekuur, trieert, maakt afspraken, ondersteunt de huisarts en kan goed overweg met computers/ICT. Wij stimuleren nascholingen om je verder te ontwikkelen in je vak.

Wat zoeken we in jou?

  • Je hebt het diploma Doktersassistent 4 en beschikt over de nodige kennis.
  • Ook als herintreder en zij-instromer ben je welkom om te solliciteren.

Dit bieden we jou

Salariëring conform de CAO voor huisartsenzorg.

Solliciteer direct:

    Zorgverleners aan het woord

    Praktijkmanager

    POH-Jeugd en Gezin

    0 +

    Andere huisartsen

    Sloten zich aan in de regio Rijnmond