Doktersassistente bij huisartsenpraktijk Van Iperen

Ben jij een gediplomeerde doktersassistente met ervaring en zoek je een dynamische werkomgeving waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt inzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wegens ziekteverlof zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste doktersassistente die ons team komt versterken voor 3-5 dagen per week gedurende het komende jaar.

Wat houdt de functie in?

Als doktersassistente bij onze huisartsenpraktijk in Rotterdam, gevestigd in Medisch Centrum Schiebroek, vervul je een veelzijdige rol. Jouw taken bestaan onder andere uit persoonlijk en telefonisch patiëntencontact, agendabeheer, (patiënten-) administratie, en het verrichten van medisch technische handelingen. Ervaring met Medicom is een pré.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gemotiveerde professional met:

  • Een diploma als doktersassistente en bij voorkeur ervaring in een huisartsenpraktijk.
  • Flexibiliteit, goede communicatieve vaardigheden en digitale bekwaamheid.
  • Bij voorkeur ervaring met Medicom.

Wat bieden wij jou?

Als onderdeel van ons team kun je rekenen op:

  • Een positieve en plezierige werksfeer in een hecht team.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO huisartsenzorg.
  • Een dynamische werkomgeving met gevarieerde taken.

Over ons:

Wij zijn een geaccrediteerde huisartsenpraktijk in Rotterdam, waar samenwerking hoog in het vaandel staat. Ons team bestaat uit 3 huisartsen, 2 POH-s, 3 POH-ggz en 3 parttime doktersassistentes. Wij werken volgens de NHG triagewijzer en streven naar hoogwaardige zorg voor onze patiënten.

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu en stuur je motivatiebrief en cv naar [jouw contactgegevens]. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken en samen de gezondheidszorg naar een hoger niveau te tillen!

Solliciteer direct:

    Zorgverleners aan het woord

    Praktijkmanager

    POH-Jeugd en Gezin

    0 +

    Andere huisartsen

    Sloten zich aan in de regio Rijnmond