Gezellige huisartsenpraktijk Middelwatering zoekt een fijne doktersassistente!

Wegens veranderingen binnen onze praktijk zijn wij per mei 2024 op zoek naar een doktersassistent(e) voor de werkdagen donderdag en vrijdag. Ben jij een gediplomeerd doktersassistent(e) die graag het vak als zodanig wil uitvoeren? Dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Wij zijn een klein gezellig team met 2 huisartsen, 2 doktersassistentes, 1 praktijkondersteuner somatiek, 1 praktijkondersteuner ggz, 2 stagiaires en 1 praktijkmanager.

Wat bieden wij?

We bieden je een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie als doktersassistente aan waarbij je met een hecht team van ervaren en gezellige collega’s samenwerkt. Onze huidige assistentes waarderen het laagdrempelige fysieke contact voor overleg met de huisarts, waar ze ook nog eens veel van leren.

Wat zoeken we in jou?

We zoeken een enthousiaste collega die het leuk vindt om de verbinding te zoeken met onze patiënten en collega’s, en ervoor openstaat om zichzelf zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen.

  • Een gediplomeerde doktersassistente (M/V)
  • Ervaring met Microhis is een pré maar niet noodzakelijk
  • Beheersing van de Engelse taal

Onze arbeidsvoorwaarden:

Een baan voor 16-24 uur per week. (bij voorkeur werkzaam op do-vrij) Een salaris conform de CAO-huisartsenzorg, inclusief vakantiegeld, eindejaarsuitkering pensioen en reiskostenvergoeding. We hebben 5 vaste vakantieweken die we met elkaar afspreken. De praktijk wordt dan waar genomen door een andere praktijk. Er is een budget voor professionele ontwikkeling om je verder te scholen als doktersassistente

Over ons:

Waar zijn wij te vinden? Onze huisartsenpraktijk bevindt zich op de Vondellaan 28, midden in de woonwijk Middelwatering te Capelle aan den IJssel.

Solliciteer direct:

    Zorgverleners aan het woord

    Praktijkmanager

    POH-Jeugd en Gezin

    0 +

    Andere huisartsen

    Sloten zich aan in de regio Rijnmond