Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk Biersteker & Gijsbers

Enthousiaste doktersassistent(e) voor 25.5 uur per week!

Met onze goedlopende geaccrediteerde praktijk bieden we zorg aan patiënten in Rotterdam-Centrum. Je komt te werken in een stabiel team met adequate collega-assistentes die goed op de hoogte zijn van onze patiënten. Dat zorgt ervoor dat de patiënten zich snel op hun gemak voelen en zich prettig geholpen weten. Onze zorg kenmerkt zich door een persoonlijke benadering van onze patiënten, met een hoge patiënttevredenheid. Je komt te werken in een team van 2 huisartsen, 2 assistentes (incl. jouzelf), 1 praktijkondersteuner somatiek/praktijkmanager en 1 praktijkondersteuner GGZ

Voor ons team is vertrouwen, kwaliteit en openheid belangrijk.

Onze praktijk is gevestigd in een nieuw Gezondheidscentrum aan de Vissersdijk, waarin verschillende disciplines zijn gehuisvest, zoals fysiotherapie praktijken, verloskundige praktijk, tandartsen praktijk en de STAR-SHL (lab en functie onderzoek).

Korte samenvatting van de functie:

Als gediplomeerd verricht je verschillende werkzaamheden: medisch technisch handelen, administratieve taken , telefoon en baliewerkzaamheden.

Wat zoeken we in jou?

Je bent een gediplomeerde doktersassistente. Je hebt bij voorkeur ervaring in een huisartsenpraktijk;. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de patiënten zowel telefonisch als aan de balie. Je bent in het bezit van goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. Je werkt zelfstandig en gestructureerd en verricht je werkzaamheden in goede afstemming met jouw collega’s en de huisartsen.

Dit bieden we jou:

Wij bieden jou een zelfstandige en zeer diverse functie in een bruisende huisartsenpraktijk met enthousiaste collega’s en een goede sfeer. Een eigen assistenten spreekuur (uitstrijkjes, N2 behandelingen, wondcontrole, hechtingen verwijderden, lavage, soa controle) en mogelijkheden tot ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de CAO Huisartsenzorg.

Verdere info:

Kijk eens op de site van de praktijk: www.huisartsbg.nl. Voel je vrij om te bellen voor nadere inlichtingen met Laura Gijsbers (huisarts), Hester Biersteker (huisarts) of Diana Slui (praktijkmanager), te bereiken op telefoonnummer 010-412 44 80. Wij zien jouw schriftelijke sollicitatie met actuele CV graag via onderstaande button tegemoet.

Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer direct

    Zorgverleners aan het woord

    Praktijkmanager

    POH-Jeugd en Gezin

    0 +

    Andere huisartsen

    Sloten zich aan in de regio Rijnmond