Doktersassistente bij Huisartsenpraktijk Zijpe

Ben jij een gediplomeerde doktersassistente en zoek je een kleinschalige, warme werkomgeving waar persoonlijke aandacht voor patiënten centraal staat? Onze huisartsenpraktijk in Rotterdam Pendrecht, geleid door twee toegewijde huisartsen, zoekt versterking. Met een hecht team van twee vaste assistentes, drie praktijkondersteuners somatiek (POH-S) en een praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ), bedienen we een diverse patiëntenpopulatie. Als je het leuk vindt om in een klein team te werken met uitzicht op een vaste aanstelling, horen we graag van je!

Functieomschrijving:

Als doktersassistente ben je een onmisbare schakel binnen onze praktijk. Je bent verantwoordelijk voor onder andere:

  • Telefonisch advies geven en afspraken maken.
  • Het uitvoeren van assistentenspreekuren: oren uitspuiten, bloeddruk meten, wondzorg, hechtingen verwijderen, uitstrijkjes doen en ECG’s maken.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een gediplomeerde doktersassistente die zich voor langere tijd aan onze praktijk wil verbinden, met de intentie om uiteindelijk in vaste dienst te komen. Je hebt een passie voor patiëntenzorg en voelt je thuis in een kleinschalige setting waar samenwerking en collegialiteit hoog in het vaandel staan.

Wat bieden wij?

  • Een overzichtelijke werkplek met directe communicatielijnen naar de huisartsen.
  • Een dienstverband volgens de cao huisartsenzorg met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een stimulerende werkomgeving met mogelijkheden voor overleg en samenwerking binnen een hecht team.

Over ons:

Sinds 2020 vormen wij een duopraktijk onder leiding van mevrouw A. Kaaij en de heer E.G. Speksnijder. Wij werken volgens de NHG-standaarden en nemen deel aan het programma Krachtige Basiszorg om onze patiënten extra tijd en aandacht te kunnen geven. Momenteel zijn we bezig met de accreditatie van onze praktijk.

Geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan je sollicitatie via onderstaande button naar ons op. We kijken uit naar je reactie!

Solliciteer direct:

    Zorgverleners aan het woord

    Praktijkmanager

    POH-Jeugd en Gezin

    0 +

    Andere huisartsen

    Sloten zich aan in de regio Rijnmond