Doktersassistent bij Straatzorg Rotterdam

Zorg moet voor iedereen beschikbaar zijn!

Ben je (bijna) doktersassistent en wil je werken met dak- en thuisloze mensen? Ben je een creatieve en enthousiaste persoonlijkheid die makkelijk contact maakt met een zeer uiteenlopende groep patiënten? Zet jij graag extra stappen voor jouw patiënt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Korte samenvatting van de functie:

Samen met een nieuw team bouw je als doktersassistent aan goede zorg voor dak en thuisloze mensen in Rotterdam.

Wat zoeken we in jou?

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt van onze praktijk en een cruciale schakel tussen de patiënten en de collega’s uit de praktijk. Ook heb je veel contact met de diverse straatdoktoren en (hulpverlenings)organisaties die zich inzetten voor dak en thuisloze mensen. Dit doe je voor minimaal 24 uur per week. Gezien onze zeer diverse populatie is meertaligheid van groot belang.

Dit bieden we jou:

Als assistent ben je onderdeel van een team van assistenten. We gaan deze praktijk samen vormgeven. Jouw kennis, ervaringen en ideeën zijn hierbij essentieel. Verder bieden we een unieke werkplek in Rotterdam met een zeer bijzondere doelgroep. Daarnaast krijg je een jaarcontract (met mogelijkheid tot vaste aanstelling), en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Huisartsenzorg.

Over ons:

Al jaren bieden verschillende straatdoktoren op 6 locaties in Rotterdam zorg aan dak- en thuisloze mensen, of mensen die onverzekerd zijn. De patiëntenpopulatie bestaat uit mensen van over de hele wereld die vaak in onzichtbaarheid in ons land verblijven. Om de zorg voor deze mensen verder te ontwikkelen hebben we een extra locatie van Straatzorg Rotterdam opgericht. Vanuit ons (momenteel in verbouwing zijnde) pand aan de Mathenesserlaan willen we 5 ochtenden per week spreekuur draaien voor dak- en thuisloze mensen uit Rotterdam.

Het kernteam van de praktijk bestaat straks uit een praktijkmanager, assistentes, een gastheer, verpleegkundigen, POH-GGZ, POH-somatiek en 1 vaste huisarts. Naast het kernteam werken we samen met voornoemde groep straatdoktoren en verpleegkundigen, die eigen spreekuren draaien op diverse opvanglocaties in de stad.

Solliciteer direct:

    Zorgverleners aan het woord

    Praktijkmanager

    POH-Jeugd en Gezin

    0 +

    Andere huisartsen

    Sloten zich aan in de regio Rijnmond