POH – Somatiek bij Straatzorg Rotterdam

Ben je ervaren POH somatiek en heb je een voorliefde voor het werken met dak- en thuisloze mensen? Wil je onderdeel zijn van een unieke praktijk en werken met je voeten op het Rotterdamse beton? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als POH Somatiek draai je zelfstandig, in de praktijk en outreachend, spreekuren en geef je de zorg voor dak- en thuisloze mensen zo goed mogelijk vorm.

Wat zoeken we in jou?

Wij zoeken een ervaren POH somatiek die zelfstandig, zowel in de praktijk als outreachend, eigen spreekuren draait en de zorg voor patiënten met chronische aandoeningen vormgeeft. Hierbij ben je erg goed in aansluiten bij mensen die leven in moeilijke omstandigheden en weet je actief en vasthoudend te zijn om de benodigde zorg daadwerkelijk te kunnen leveren. Uiteraard krijg je hierbij ondersteuning van collega’s zodat je samen op pad bent. We zoeken iemand die zich voor minimaal 3 dagen per week wil verbinden aan de praktijk. (Tot 1 FTE)

Gezien onze zeer diverse populatie is meertaligheid van groot belang, waarbij Arabische of Chinese talen een pré zijn.

Dit bieden we jou:

Een unieke plek om te werken, een prachtige doelgroep en samenwerking met zeer bevlogen professionals. We bieden een jaarcontract conform de cao-huisartsenzorg, met bij wederzijds enthousiasme de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Gewenste startdatum is in overleg, voorkeur 1 september 2024.

Over ons:

Al jaren bieden verschillende straatdoktoren op 6 verschillende locaties in Rotterdam zorg aan dak- en thuisloze mensen, of mensen die onverzekerd zijn. De patiëntenpopulatie bestaat uit mensen van over de hele wereld die vaak in onzichtbaarheid in ons land verblijven.

Om de zorg voor deze mensen verder te ontwikkelen hebben we een extra locatie van Straatzorg Rotterdam opgericht. Ook vervullen we een actieve rol in de (bemoei)zorg en gaan waar nodig naar de patiënten toe.

Het kernteam van de praktijk bestaat straks uit een praktijkmanager, assistentes, een gastheer, verpleegkundigen, POH-ggz, 1 vaste huisarts en jou! Naast het kernteam werken we samen met voornoemde groep straatdoktoren en verpleegkundigen.

Nieuwsgierig? Vragen? Meer informatie? Neem contact op met Julia van Leijen (praktijkmanager) op nr. 06-10352412. Kijk ook op de website: straatzorgrotterdam.nl

Solliciteer direct:

    Zorgverleners aan het woord

    Praktijkmanager

    POH-Jeugd en Gezin

    0 +

    Andere huisartsen

    Sloten zich aan in de regio Rijnmond