Doktersassistente bij Huisartsenpraktijk Gezondheidscentrum Zevenkamp

De huisartsenpraktijk van Gezondheidscentrum Zevenkamp zoekt een enthousiaste gediplomeerde doktersassistente, voor meerdere dagen per week.  Het gaat om een vaste baan. Het aantal dagen en de werkdagen kunnen we in overleg bepalen.

Korte samenvatting van de functie:

De werkzaamheden van de doktersassistent(e) bestaan uit triage aan de telefoon, baliewerkzaamheden en werkzaamheden in het lab, zoals bloedprikken, oren uitspuiten en wratten aanstippen. Het werken met een eigen spreekuur behoort eventueel ook tot de mogelijkheden. Wij werken met TeleQ en Medicom.

Wat vragen wij?

  • een diploma doktersassistente
  • enthousiasme voor het werk

Wat bieden wij?

  • bij goed functioneren een vaste baan
  • veel variatie in taken
  • een gezellig en enthousiast team
  • salariëring volgens de CAO Huisartsenzorg

Over ons:

Onze praktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Zevenkamp aan Aar 55 in Rotterdam, in de wijk Zevenkamp Wij hebben een heel gezellig team met drie huisartsen, tien doktersassistentes, drie POH-somatiek en drie POH-ggz. Wij vinden het belangrijk om de zorg kwalitatief zo goed mogelijk en laagdrempelig aan te bieden. We hebben alles goed op orde en zijn al jaren NHG geaccrediteerd.

Heb je belangstelling?

Als je geïnteresseerd bent in de functie, stuur dan je brief met CV via onderstaande button.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie over Gezondheidscentrum Zevenkamp en de huisartsenpraktijk kun je terecht op: www.gczevenkamp.nl Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hilde Pereboom, centrummanager, 010-4551677

Solliciteer direct:

    Zorgverleners aan het woord

    Praktijkmanager

    POH-Jeugd en Gezin

    0 +

    Andere huisartsen

    Sloten zich aan in de regio Rijnmond