Huisarts, Hidha, waarnemend huisarts bij huisartsenpraktijk Care XL/Cool

Wij zoeken een huisarts met een hart voor de zorg, die denkt in oplossingen en energie haalt uit samenwerken. Een van onze vaste krachten vangt elders een zwangerschapsverlof op. Dit bied ons de ruimte om het team uit te breiden. Ben jij niet voor een gat te vangen en wil jij een werkplek waar je als onderdeel van het team een verschil kan maken?

Korte samenvatting van de functie:

Het huisartsenvak is niet kort samen te vatten. Zo ook niet binnen onze praktijk. Onderstaand lees je waar wij ons mee bezig houden.

Wat zoeken we in jou?

Een huisarts die energie krijgt van samenwerken, een verschil wilt maken voor zijn of haar patiënten en bovenal een passie heeft voor het huisartsenvak.

Dit bieden we jou:

Een team waarin we samen naar de beste zorg streven Een opleidingspraktijk waar jij, indien gewenst, kan bijdragen aan het opleiden van de volgende generatie zorgverleners Een werkplek waar we verder gaan dan basiszorg. we blijven nadenken over het verbeteren van het zorglandschap en het bijbehorende onderzoek Afwisseling tussen twee verschillende type praktijken Samenvattend; De perfecte werkplek voor een huisarts die energie krijgt van samenwerken, een verschil wilt maken voor zijn of haar patiënten en bovenal een passie heeft voor het huisartsenvak

Over ons:

Wij zijn een multicultureel en hecht team, waar teamwork en humor belangrijk is. Er hangt een familiaire sfeer in de praktijken en er wordt samen hard gewerkt om goede zorg aan onze patiënten te leveren. Samen dragen wij zorg voor onze patiënten. Alles uit het hart en met empathie!

Je komt te werken in een innovatieve praktijk met veel aandacht voor preventie en gezonde leefstijl. Binnen ons centrum zijn huisartsen, doktersassistenten, POH-GGZ, POH-S, fysiotherapeut, voedingsdeskundigen en een praktijkmanager dagelijks werkzaam voor onze patiënten

Je werkzaamheden vinden plaats op onze twee locaties; Katendrecht met een multiculturele patiëntenpopulatie en Little C, een kleine praktijk in Coolhaven. De praktijk op Katendrecht is een grote, dynamische en veelzijdige praktijk waar je een breed scala aan patiënten en zorgvragen tegenkomt. Deze praktijk kenmerkt zich door zijn moderne werkwijze en uitgebreide zorgaanbod. En huisartsenpraktijk Cool, vernoemd naar het stadsdeel Coolhaven. Gelegen tussen de rustige woontorens van Little C, biedt deze praktijk een meer kleinschalige setting waar persoonlijke zorg centraal staat.

Solliciteer direct:

    Zorgverleners aan het woord

    Praktijkmanager

    POH-Jeugd en Gezin

    0 +

    Andere huisartsen

    Sloten zich aan in de regio Rijnmond